Η εταιρεία SOLID PACK AE κατατάσσεται στους μεγαλύτερους εγχώριους διανομείς Stretch Film (μεμβράνη) συσκευασίας και παλετοποιήσης τα τελευταία χρόνια.

Το Stretch Film παλετοποίησης και συσκευασίας που διατίθεται από την εταιρεία μας είναι εξαιρετικής αντοχής και ποιότητας, πιστοποιημένo, υψηλών προδιαγραφών, σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους εξειδικευμένους οίκους του εξωτερικού.

Προσφέρεται σε διάφορα μεγέθη και χρώματα, για να ικανοποιήσει όλες τις επαγγελματικές ανάγκες συσκευασίας και παλετοποίησης. Προϊόν υψηλής ευελιξίας παρέχει γρήγορο και εύκολο χειρισμό με χαμηλό κόστος, μέγιστη απόδοση και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Οι εξαιρετικές ιδιότητες του προϊόντος, το κατατάσσουν στην πρώτη θέση στο τομέα τεχνολογίας συσκευασίας στην παγκόσμια βιομηχανία.

Η εταιρεία SOLID PACK AE παράλληλα διαθέτει μια πλήρη σειρά από υλικά δευτερογενούς συσκευασίας όπως αυτοκόλλητες ταινίες τυπωμένες και ατύπωτες για κάθε εφαρμογή ξηρού ή ψυχρού φορτίου σε όλους τους τύπους και διαστάσεις από PPAC (Πολυπροπυλένιο Ακρυλικό), PVC, MASKIN, κ.λπ.

Η εταιρεία SOLID PACK AE δραστηριοποιείται επίσης στην εμπορία και πώληση χαρτιού εκτύπωσης Α4 – 80g/m², για καθημερινές επαγγελματικές εκτυπώσεις με σταθερή εξαιρετική ποιότητα και λευκότητα ως εγγυημένη λύση για όλους τους τύπους εκτυπωτών και φωτοτυπικών μηχανημάτων.

Τέλος δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία πλαστικής τσάντας και σακούλας κάθε τύπου και χρήσης καλύπτοντας κάθε επαγγελματική ανάγκη συσκευασίας.

Η SOLID PACK AE προσαρμοσμένη στις δύσκολες απαιτήσεις και τις νέες ανάγκες της αγοράς, προσφέρει σταθερή μείωση του κόστους συσκευασίας.

Ακολουθώντας τις σύγχρονες εξελίξεις της τεχνολογίας στο χώρο της βιομηχανίας προσφέρει προϊόντα με γνώμονα την εξοικονόμηση πρώτων υλών και οικονομικών πόρων, σεβόμενη ταυτόχρονα το περιβάλλον, συμβάλλοντας στη χρήση μικρότερων ποσοτήτων πλαστικού, διαμορφώνοντας καταναλωτική συνείδηση φιλική προς το περιβάλλον.